Webinar

MINI WEBINAR     “TRAUMER – ROTEN TIL ALT ONDT”
Jeg holder fortløpende mini-webinar om diverse tema innenfor traumer og energipsykologi.  Det viser seg på bakgrunn av nyere forskning,  at negative opplevelser fra barndommen styrer veldig mye av våre problemer både helsemessig og samfunsmessig.  Dette egner seg for terapeuter, lærere, barnehagepersonell, helsearbeidere, og for alle andre som ønsker å forstå mer om egne og andres vanskeligheter.
Tidspunktet er kl 18.00 og varer ca. 1,5 til 2 timer. Webinaret holdes fortløpende hver gang vi oppnår 6-8 deltakere, og dato blir fastsatt straks antallet er oppnådd.  Det er bare å melde seg på, dersom datoen ikke passer, kan du fortsatt trekke deg eller stå på lista til neste.
Tema nå: FORSKJELLEN PÅ BARNETRAUMER OG VOKSENTRAUMER , om hjernens utvikling fra fødselen (programmeringsfasen), samt gjennomgang av den enkle banketeknikken, Faster-EFT, som man kan bruke til å fjerne plager og vonde følelser på seg selv og andre.
Vi kan alle se hverandre på skjermen, og kommunisere begge veier. Alle har mulighet til å stille spørsmål, som på et ekte seminar.
Påmelding via e-post: farmen@myrbraaten.no
Deltakeravg. kr 400 betales via Vips først når dato er fastsatt.
Straks du har betalt, får du en link tilsendt via e-post, som du klikker på for å delta.
Temaer på kommende webinar
“Våre to hjerner”  den bevisste og den underbevisste (fornuft og følelser), og hva det er som styrer hva av disse to.
“Hvordan oppstår traumer og hva kan gjøres for å regulere de”
“Vår emosjonelle livslinje”