Bestilling/priser

Bestilling av time:

telefon: 91 52 10 52     message på FB-siden:  Farmen Tankefeltterapi        mail:  farmen@myrbraaten.no  

DSC_0033

Generelt pleier vi å si at TFT er bra mot alle plager som handler om vonde følelser og traumer.  Vonde følelser fører til stress og uro, som på lengre sikt kan føre til fysiske og psykiske plager og sykdommer.   

Om du lurer på om det kan være aktuelt for nettopp det du sliter med, så bare send melding, mail eller ring.  Alle henvendelser blir tatt seriøst.          

Jobber også med par som trenger par-terapi.             

   

PRISER:  

 TFT,  psykoterapi otg hypnoterapi

Enkelttime: kr 900    Dobbelttime: kr 1.400     Pakkepris:  5 timer (2+1,5+1,5)  kr 3.500 I denne pakken inngår også hypnoterapi (om ønskelig).

(En behandlingstime er minimum 60 minutter.)

Hvor mange behandlinger man trenger, avhenger av problemstillingen og hvordan den enkelte responderer på behandlingen. Som regel er det flere ting “å rydde opp i”, og da kan det vær lønnsomt med en pakke på 5 timer fordelt på 3 besøk (anbefales).

Hva er hypnoterapi?

Hver gang vi har har et bevisst ønske om å gjøre endringer i våre vaner og atferd, men ikke får det til, er det fordi våre vaner styres av det underbevisste sinn, mens våre ønsker styres av det bevisste. Vårt underbevisste sinn vil da motarbeide det bevisste sinn. For å oppnå varige endringer, må vi derfor henvende oss til det underbevisste sinn for å endre “programmeringene” som ligger der.  Under dyp avslapping (hypnose), får vi bedre tilgang til det underbevisste, og kan da endre disse gamle mønstrene.

Man er våken og har full kontroll hele tiden, men vil etter kort tid komme inn i en tilstand av dyp avslapping og velvære, hvor alle våre bevisste tanker koples bort. Da er det underbevisste sinn mottakelig for positiv påvirkning om hvor fantastisk det nye livet vil bli framover. Dette gjelder enten man vil bli kvitt røyk/snus eller andre vaner/uvaner eller tilstander.

Mer om hypnoterapi under “Tjenester”